Aanhoudingen bij illegale houseparty

zondag 14 juni 2015

Maasbracht - De politie heeft zondagochtend rond 05.00 uur een einde gemaakt aan een illegale houseparty in een leegstaande loods aan de Brouwersstraat en daarbij vier personen aangehouden.

Nadat de politie diverse meldingen van geluidsoverlastbinnenkreeg, gingen patrouilles op het geluid af en zagen dat er een feest wasgeorganiseerd waar naar schatting circa 800 mensen aanwezig waren. Deorganisatoren weigerden alle medewerking ondanks enkele verzoeken waarna werdbesloten dat de politie de party zou gaan beindigen. Hiervoor werden diversepatrouilles en hondengeleiders uit heel Limburg verzameld. De stroom werdafgezet en vervolgens werd de loods leeggemaakt waarbij vier personen zijnaangehouden. Het gaat vermoedelijk om verdachten die betrokken zijn geweest bijde organisatie: twee 24-jarige mannen uit Delft, een 27-jarige man uit Dordrechten een 28-jarige man uit Veldhoven. De ontruiming verliep zonder groteincidenten. De geluidsapparatuur werd in beslag genomen en de politie stelt eennader onderzoek in.

2015110288

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roermond | 112 alarmeringen Roermond | Goedkoop Tanken in Roermond | Supermarkten in Roermond | Weerbericht Roermond