Onderzoek naar dode man op vluchtstrook

donderdag 27 augustus 2015

Roermond - De politie is op de A73 ter hoogte van Roermond bezig met een onderzoek waar donderdagmiddag een dode man op de vluchtstrook is aangetroffen.

Ambulancebroeders die rond 13.00 uur over de A73 ter hoogte van de Roertunnelreden, zagen op de vluchtstrook een auto staan waarbij een man op het asfaltlag. Zij stopten om hulp te verlenen, waarna enkele mannen in de auto stapten ener vandoor gingen. De man die op de vluchtstrook lag, bleek te zijn overleden.

Via Burgernet is donderdagmiddag een oproep gedaan omtrent een personenautovan het merk Jaquar. Deze auto wordt in verband gebracht met de dode man op devluchtstrook. Het politieonderzoek richt zich onder meer op het vaststellen vande doodsoorzaak van de man en van diens identiteit. Ook wordt er gekeken of ereen mogelijk verband bestaat met een schietincident dat in het BelgischeOpgladdbeek heeft plaatsgevonden.

In verband met het onderzoek is de A73 ter hoogte van de Roertunnel bijRoermond voor alle verkeer in noordelijke rijrichting afgesloten. De politieadviseert mensen om rekening te houden met vertraging en deaangegevenomleidingsroutes te volgen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roermond | 112 alarmeringen Roermond | Goedkoop Tanken in Roermond | Supermarkten in Roermond | Weerbericht Roermond