Getuigen gezocht van steekincident zwaargewonde vrouw

donderdag 9 januari 2014

Roermond - Het rechercheonderzoek naar de vrouw die woensdagavond zwaargewond in haar woning werd aangetroffen is nog in volle gang.

Incident

Om 21.35 uur werd de vrouw aangetroffen in haar woning aan deMariagardestraat. Ze is direct per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.Een uur later heeft de politie een 49-jarige Roermondenaar in zijn woningaangehouden als verdachte van dit steekincident. Aanleiding van hetsteekincident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer. Het 48-jarigeslachtoffer is in de nacht van woensdag op donderdag overgebracht van hetziekenhuis in Roermond naar het Academisch Ziekenhuis in Maastricht.

Onderzoek

De woning is sinds woensdagavond afgesloten en de ForensischeOpsporing is gestart met een sporenonderzoek. Daarnaast zal er donderdagbuurtonderzoek plaatsvinden. De politie zoekt dringend getuigen die tussendinsdagavond 23.00 uur en het aantreffen van de vrouw op woensdagavond 21.35uur, iets verdacht hebben gezien of gehoord bij de woning aan deMariagardestraat. Zij verzocht om dringend contact op te nemen met de politievia 0900 - 88 44 of anoniem via 0800 - 7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Roermond | 112 alarmeringen Roermond | Goedkoop Tanken in Roermond | Supermarkten in Roermond | Weerbericht Roermond